DILEMA PRIJE TEČAJA (FAQ)

 

Došlo je vrijeme i na Vas – želite upisati tečaj stranog jezika, pa ste se odlučili pretražiti opcije. Unesete željeni tečaj u Google pretraživač i što Vas dočeka? Brojne škole jezika!

Što sad?

Pitanja Vam prolaze kroz glavu: “Kako se odlučiti? Koja će mi dati ono što tražim? Kako ću znati što mi treba? Hoće li očekivanja biti ispunjena?”. Možda Vam prijatelji i poznanici preporuče jednu, ali eto ga već idući problem: Od raznih tipova tečaja koje škola nudi pitate se: “Koji je pravi za mene?”.

Srećom imamo odgovore na to, pa u nastavku možete između ostaloga pročitati prednosti pojedinih nastavnih programa koje Lingua plus nudi, a nakon toga će Vam odluka lakše pasti.

 

“Tečaj u skupini ili individualna nastava? -Što je bolje za mene?”

Ako ste osoba koja ima vrijeme na raspolaganju ili Vam odgovara timski rad onda je za Vas učenje u skupini idealan izbor. Na grupnom tečaju se možete osloniti na potporu kolega, uživati u partnerskom i timskom radu, kroz interaktivne vježbe usvajati i utvrđivati gradivo te biti dio ekipe koja će zajedno svladati svaku jezičnu prepreku. Nastavnik je u takvom procesu pomagač koji Vas vodi i usmjerava na putu do uspjeha.

Grupni tečaj ima svoj vlastiti ritam, a sama skupina ga kao cjelina određuje. Ukoliko Vam umjeren tempo rada odgovara i u skladu je s drugim svakodnevnim obvezama onda ćete sigurno naći svoje mjesto u skupini.

Za one među vama s promjenjivim stilom života i ograničenim raspoloživim vremenom Lingua plus nudi posebne nastavne programe koji su usklađeni s potrebama i mogućnostima polaznika. Učestalost i vrijeme održavanja nastave određujete Vi, a pozornost nastavnika je usmjerena isključivo na Vas. Neočekivane obveze dinamičnog života neće spriječiti napredak, jer se nastava prilagođava vremenu kojeg možete izdvojiti. Tako primjerice rad u smjenama ili poseban tempo učenja uopće ne predstavljaju problem.

 

“Kako ću znati na kojoj sam razini?”

Na najjednostavniji mogući način: Ulazno testiranje! Svaki polaznik koji je već imao iskustvo s učenjem jezika može doći na besplatno ulazno testiranje prije upisa na tečaj. Na taj način možete izravno provjeriti predznanje i dobiti informaciju o eventualnim nedostacima koje bi prije tečaja mogli ispraviti.

 

“Ali meni je potreban jezik struke!”

Nema problema! Lingua plus već odavno u ponudi ima specijalizirane tečajeve za jezik struke. Bilo da dolazite iz svijeta ekonomije, turizma, ugostiteljstva ili medicine, u dogovoru s predavačima možete dobiti prilagođen program za stručnu pripremu. Pri tome je jedino bitno da se već snalazite na općem jeziku kako bi stručni imao jaku podlogu.

 

“Koliko je siguran kvalitet škole?”

Ovo Vam samo drugi mogu odgovoriti. Lingua plus ima više od 15 godina radnog iskustva, dakle 15 godina suradnje s ljudima i tvrtkama, od kojih su mnogi dugogodišnji klijenti. Njihovo zadovoljstvo prepoznajemo po tome što nam se uvijek iznova vraćaju kada žele unaprijediti svoje vještine. Informirajte se kod nekog od naših polaznika i uvjerite se da su njihovi uspjesi naša najbolja reklama!

 

Na kraju možemo drugima prenijeti samo ono u što i sami vjerujemo. Greške koje se javljaju na putu do uspjeha su prilike, a ne prepreke, da naučimo više i budemo bolji i iskusniji. To je ujedno ono što tražimo od svojih polaznika: Težite k boljoj verziji sebe, a mi ćemo Vam biti vjetar u leđa!