15 godina…

Vrijeme je relativan pojam. Možda ga mjerimo sekundama, satima i godinama, ali ne protječe isto za sve nas. Čime osjetimo to vrijeme? Nije isto provesti jedan sat ili godinu sam, u ugodnom društvu ili u gomili ljudi, jer vrijeme ima svoju subjektivnu osobinu – ima ljude poput Tebe i mene.

Vrijeme je spojilo i ovaj tim, održalo ga i napravilo iskusnijim, jačim i sigurnijim u svoje vještine. Naše zalaganje nije prolazno i površno, nego se razvija i prilagođava vremenu dok starenjem oblikujemo suvremenost na zavidnoj razini. Zajednički promicati izvrsnost i znanje, pomagati si međusobno i educirati se kontinuirano samo su neke od značajki velikog zalaganja za konačan rezultat koji pružamo isključivo vama.
Svrha i ishod truda je zadovoljstvo naših polaznika. Hvala vam što ste s nama na ovom putovanju kroz vrijeme, što ste nam vjerovali i činite to još uvijek.

Lingua tim je ponosan na 15 godina rada, podučavanja stranih jezika, prijateljstva i izvrsnosti, ponosan na vas i ponosan na 15 godina škole Lingua Plus. Cheers!